T+32(0)3 303 71 26

Onze software

Voor kleine en grote bedrijvenOptedo draait ‘in the cloud’. Uw medewerkers hebben dus altijd en overal toegang tot de gecentraliseerde gegevens. Ze loggen in met een persoonlijk wachtwoord, op eender welke locatie, en met om het even welk toestel dat een internetverbinding heeft.

Altijd en overal toegankelijkOf u nu een bescheiden familiebedrijf runt of een organisatie met +150 medewerkers, met Optedo verbetert u gegarandeerd uw bedrijfsvoering. Onze software bevat álles wat u nodig hebt om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Van klantcontacten en customerservice tot aankoop- en stockbeheer. En van tijdsregistratie en werfrapporten tot project- en personeelsbeheer.

Eenvoudig en betrouwbaarDe software is intuïtief en eenvoudig in gebruik, met heldere en overzichtelijke modules. De onderlinge koppelingen linken in een oogwenk alle relevante informatie, en de toegang is gepersonaliseerd en beveiligd.

Flexibel en betaalbaarOptedo is schaalbaar en groeit mee met uw bedrijf. Bovendien hoeft u niet te investeren in hard- en software. U betaalt een vast bedrag voor uw gebruik, en weet dus vooraf precies hoeveel u betaalt.