Maak een afspraak

Een advies op maat? Wij komen met plezier tot bij jou.

Optedo

Gefocust op efficiënte, gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware

Alles start met een goede basis

 

Bij OPTEDO maken we gebruik van templates op maat van uw sector. Templates zijn eigenlijk sjablonen waarin we op maat van jouw sector een heel aantal parameters en modules binnen Optedo vooraf reeds geconfigureerd hebben.

Daardoor kunnen we met een even uitstekende ondersteuning  hetzelfde schitterende resultaat bieden in een veel kortere doorlooptijd. Deze manier van werken is kostenbesparend voor de klant, want de implementatiekost gaat aanzienlijk naar beneden. U bent sneller aan de slag met OPTEDO, waardoor u eveneens sneller kan profiteren van het terugverdieneffect dat OPTEDO teweegbrengt in uw organisatie. Uw specifieke bedrijfsflow zal vanaf dag één efficiënter verlopen en u zal meer tijd hebben om u te concentreren op uw kerntaken. De administratieve rompslomp en papierverbruik zullen drastisch dalen.

Deze templates zijn uitgebouwd op basis van best practices en ervaring die we opgedaan hebben bij andere bedrijven in uw sector. De templates zijn een leidraad en brengen de flexibiliteit van OPTEDO als softwareoplossing niet in het gedrang. OPTEDO groeit, net als voorheen, nog steeds mee met uw bedrijf. Er kan dus uitgebreid worden op de bestaande templates in functie van uw specifieke noden.