Overzichtelijk, toegankelijk en eenvoudig beheer

  • Minder administratie

  • Meer inzicht in projecten en financiën

  • Gestroomlijnd aan- en verkoopbeheer

Online samenwerken

Optedo ERP garandeert optimale online samenwerking en kennisdeling. Omdat alles in de cloud draait, hebt u wereldwijd en 24/7 toegang tot alle componenten van de oplossing. Zo vinden uw medewerkers snel de nodige gegevens terug, delen ze makkelijk nieuwe informatie, en werken ze efficiënter en inzichtelijker. Optedo ERP biedt u de flexibiliteit van een cloudoplossing met de veiligheid van lokaal geïnstalleerde software. Wij zorgen voor onderhoud en updates, terwijl u op uw kerntaken focust.

Gepersonaliseerde dashboards

Het Optedo-dashboard is een overzichtelijk scherm dat snel toegang biedt tot alle modules, en in een oogopslag de informatie toont die ú belangrijk vindt. U beslist zelf welke informatie uw medewerkers te zien krijgen. En u controleert in een handomdraai de status van projecten, offertes, facturen, noem maar op. Bovendien legt u gemakkelijk verbanden tussen verschillende bedrijfsprocessen om altijd en overal de vinger aan de pols te houden.

Bankafschriften importeren & automatisch matchen

Met Optedo ERP importeert u moeiteloos bankafschriften en andere boekhoudstukken in de module voor betalingen. Die bevat een overzichtelijk scherm waarin de facturen zijn opgesomd, inclusief de naam van de tegenpartij, bedrag, datum en betaalmethode. Bovendien is er een link tussen facturatie en betaling. Via een CODA- bestand dat u opvraagt bij uw bankinstelling linkt het systeem betalingen aan de juiste klant en factuur, op basis van de naam of het OGM-nummer.

Op maat van uw sector

Graag meer weten?