Optedo Templates

Geniet van kant en klare oplossingen middels de Optedo templates specifiek voor uw branche én opgebouwd volgens best-practices.

Lage kostprijs & in no-time up and running

Sector gebonden templates kunnen ervoor zorgen dat een implementatie in uw bedrijf veel sneller kan verlopen. Het instellen van software gebeurt op die manier pijlsnel en correct, omdat het spreekwoordelijke wiel niet steeds opnieuw uitgevonden hoeft te worden. In de afgelopen jaren heeft Optedo in diverse sectoren implementaties voorzien. Doordat we deze ervaringen herbruikbaar hebben gemaakt middels templates profiteert jouw bedrijf onmiddellijk van de opgebouwde know-how.

Optedo

Gefocust op efficiënte, gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware

Alles start met een goede basis

Bij OPTEDO maken we gebruik van templates op maat van uw sector. Templates zijn eigenlijk sjablonen waarin we op maat van jouw sector een heel aantal parameters en modules binnen Optedo vooraf reeds geconfigureerd hebben.

Daardoor kunnen we met een even uitstekende ondersteuning  hetzelfde schitterende resultaat bieden in een veel kortere doorlooptijd. Deze manier van werken is kostenbesparend voor de klant, want de implementatiekost gaat aanzienlijk naar beneden. U bent sneller aan de slag met OPTEDO, waardoor u eveneens sneller kan profiteren van het terugverdieneffect dat OPTEDO teweegbrengt in uw organisatie. Uw specifieke bedrijfsflow zal vanaf dag één efficiënter verlopen en u zal meer tijd hebben om u te concentreren op uw kerntaken. De administratieve rompslomp en papierverbruik zullen drastisch dalen.

Deze templates zijn uitgebouwd op basis van best practices en ervaring die we opgedaan hebben bij andere bedrijven in uw sector. De templates zijn een leidraad en brengen de flexibiliteit van OPTEDO als softwareoplossing niet in het gedrang. OPTEDO groeit, net als voorheen, nog steeds mee met uw bedrijf. Er kan dus uitgebreid worden op de bestaande templates in functie van uw specifieke noden.

Dankzij het unieke softwarepakket OPTEDO geniet SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw voortaan van een onmiskenbare hogere efficiëntie

Stijn Dirken, SD Schrijnwerkerij

Onze calculaties lopen nu 5x vlotter en dat voel je in de verkoop!

Bob Van Thielen, Devafloor