Werken met technische fiches

< Terug

Je kan op een product één of meerdere technische fiches (meestal pdf documenten) uploaden. Deze documenten kan je dan achteraf gebruiken om bijvoorbeeld mee te sturen in een offerte via mail.

Om correct te kunnen werken met technische fiches moet je

• In design studio de tab ‘technische fiches‘ toevoegen aan de module
    • Product
    • Offerte
    • Project

Wanneer je producten gaat toevoegen op een offerte waaraan technische documenten hangen, moet je manueel de technische fiches nog koppelen aan de offerte. Dat doe je door in de tab ‘technische fiches’ op de knop ‘kopieer bestanden van producten in offerte’ te klikken.

Optedo zal dan de offerte nakijken, en voor elk product de bijhorende technische fiche koppelen aan de offerte.

Tenslotte zal je de bestanden zien verschijnen wanneer je de offerte gaat doormailen.