Verwijderde Items terugplaatsen

/Verwijderde Items terugplaatsen

Verwijderde Items terugplaatsen

Doorzoek op basis van zoekwoord

< Terug

Verwijderde items terugplaatsen

Indien u een record verwijderd heeft, kan een Optedo gebruiker met rol Administrator binnen uw bedrijf dit record alsnog terugzetten.

U bent hiervoor niet meer afhankelijk van Optedo support.

Het record kan teruggezet worden via de volgende acties. Klik op uw bedrijfsnaam rechtsboven en vervolgens op activiteiten.

Selecteer vervolgens de persoon die het record heeft verwijderd, zoek het record en druk op ongedaan maken.

Vorige Prijs update tool
Inhoudsopgave
By |2021-06-25T10:56:11+02:00juni 25th, 2021|Categories: Tools|

About the Author: