Update 2022-11-23

< Terug

Release Update – 23 November 2022

New & improved

• Verwijderde items in variant keuzelijst
    er werd een filter voorzien om gearchiveerde productvarianten weer te geven of te verbergen.
  • Leveranciersprijzen – datum laatste wijziging
    Wanneer je hier een nieuwe prijs ingeeft, zal de ‘datum laatste wijziging’ automatisch aangepast worden naar de datum van vandaag. (Je kan zelf overschrijven indien gewenst)
  • Enkel notificaties krijgen van eigen team
    Je kan nu per gebruiker ook kiezen om enkel notificaties te krijgen van jezelf en/of die van het team waarin je zit.
  • Terugnames bij verkooporder
    Op de verkooporders-fiche heb je nu de tab ‘Terugnames’. Deze tab is enkel zichtbaar wanneer je de module ‘terugnames’ actief hebt staan. Je kan van hieruit terugnames maken
  • Duitse BTW code omschrijving
    Naast de Nederlandse, Franse en Engelse omschrijving, kan je nu ook een Duitse omschrijving configureren voor uw btw-codes.

Fixes

• Collega’s tonen in de app
  • Prijzen veranderen met tab toets na wijzigen prijs