Update 2022-12-14

< Terug

Release Update – 14 December 2022

New & improved

• Melding weergeven dat boekjaar verlopen is
    Wanneer we op het einde van het boekjaar komen, en er zou geen volgend boekjaar zijn,
    krijg je een melding bovenaan. U kan een nieuw boekjaar instellen onder instellingen–Facturatie–Boekjaren.

• Extra filters voor betalingen
    Er werd een extra veld ‘factuurdatum’ toegevoegd en enkele additionele filters
  • Planning – enkel eigen data raadplegen en beheren
    Er zijn rechten voorzien waarmee je de planningsdata kan bepalen. Zo kan er gekozen worden om alles te zien, of enkel uw
    eigen data, of enkel de data van uw eigen team(s).
  • Aanpassing aan de rechten layout
    De gebruikersrechten werden mooi onderverdeeld in logische categorieën en overzichtelijk gemaakt

• Het gebruikte documentsjabloon weergeven in de lijstpagina van facturen
    Het gekoppelde documentsjabloon van een factuur, kan je nu mee opnemen in de lijstweergave. Je kan er ook op
    filteren en exporteren.

Fixes

• Betrokkenen pagina op project niveau update
  • PO nummer meegeven wanneer verschillende leveringen gefactureerd worden
  • Terugname kunnen maken vanuit deellevering
  • Lijstpagina van accounts kunnen sorteren op land
  • importeren van lege gebruikersvelden werd niet aanvaard.
  • preselectie standaard levermethode van SendCloud aangemaakt
  • BTW-codes omschrijvingen fix